This is alt text of your image

HAUS Cosmetics (COMBO A)

  • 1x Melty Glam Aqua Foundation 
  • 1x Matte Velvet Compact Powder
  • 1x Silky Intense Oil Serum Calendula
This is alt text of your image

“Melky Effect” dan Kemasan Velvet Sempurna!

Pakej lengkap untuk hasil kemasan solekan yang sempurna untuk wajah anda dengan set combo A ini. Kemasan “Melky Effect” dari Melty Glam Aqua Foundation dan Silky Intense Oil Serum menghasilkan kesan solekan yang ‘glowing’ dan tampak natural.

Dengan teknologi dari bahan Seboclear-MP, Dragons Blood, Omegalight, dan gabungan 5 essential oils; kulit anda pasti akan jatuh cinta dengan kebaikan mencerahkan tona kulit, memudarkan parut, bintik hitam dan jeragat, memulihkan masalah jerawat, mengurangkan kedutan, mengukuhkan “skin barrier”, menganjal dan melembapkan kulit jauh dari dalam!

Matte Velvet Compact Powder boleh digunakan dengan pelbagai teknik bagi mendapatkan kemasan unik yang berbeza!

Tutorial Solekan Menggunakan Pakej Combo A

Dapatkan solekan yang menyerlah berseri dengan menggunakan 3 produk sahaja iaitu Melty Glam Aqua Foundation, Silky Intense Oil Serum, dan Matte Velvet Compact Powder.

“Set no limit” kepada kreativiti gaya solekan anda. Walaubagaimanapun look yang ingin dicapai, anda pasti tampak sempurna! Dengan secalit Matte Creamy Lips, anda telah pun siap!

Tahukah anda?

HAUS mengendalikan semuanya sendiri!
Dari idea produk, idea pemasaran, pemilihan bahan, formulasi produk, sehinggalah pembuatannya sendiri. Pengasas HAUS, Puan Eiyma Jalil telah mengetuai bahagian Kajian dan Pembangunan Produk sejak dari awal penubuhan.

Jangan terkejut ya, kesemua produk HAUS dikeluarkan oleh kilangnya sendiri iaitu GIM Cosmetic Industries yang telah pun mendapat pengiktirafan GMP oleh KKM dan berstatus HALAL oleh JAKIM.

Dengarkan Kata Mereka!

Tiada apa yang lebih menggembirakan daripada pengalaman yang baik apabila mencuba sesuatu produk. Inilah maklumbalas mereka yang telah jatuh cinta dengan HAUS.

Liquid error: product form must be given a product